19 August 2014

Dhiya's First Giveaway

 
Assalammualaikum semua! Hampir seminggu tak update blog. Aku sibuk dengan urusan nak masuk uitm ni haa. Sibuk ke sana ke mari. Nak shopping, medical check up, yuran kemasukan. Tu tak campur lagi dengan kenduri kendara sedara-mara cik kak jiran tetangga rukun tetangga baq hangg. Raya kan belum habis lagi noi. Takpa takpa asal dapat makan free, gua on je! hohoho.

Hari ni aku nak join giveaway. Jadi aku nak ajak korang semua yang tengah baca tu untuk join sekali. Tak susah pun caranya. Siapa yang berminat boleh pergi ke blog>>> DARI DIRI DHIYA

Assalamualaikum wbt
Rakan-rakan blogger yang dikasihi, 
Saya sedang menjalankan satu kempen giveaway pertama dalam blog Dari Diri Dhiya ini. Sebelum ini saya tak pernah anjurkannya sebab saya takut tidak mendapat sokongan (oh pesimis nya sayaaa!)
Tetapi sekarang saya sedar. Kempen sebegini, walau giveaway nya mungkin tidak seberapa, saya sebenarnya sedang cuba menjalinkan persahabatan dengan anda.
Oleh itu, atas nama persahabatan, sudilah kiranya anda mengambil bahagian dalam giveaway saya yang pertama ini. Hadiah tak mewah, tapi terdiri daripada koleksi cenderamata dari tempat-tempat yang saya pernah pergi. Untuk Giveaway ni, tiada cendermata dari Korea. Tapi Insya Allah jika berjaya ada sambutan, saya akan cuba menganjurkannya dengan hadiah yang lebih menarik. Mungkin saya boleh pertimbangkan koleksi buah tangan Korea saya tu. (P/S: Cenderahati dari Korea saya masih banyak, tau! Memang dibawa pulang untuk DDD)

Syaratnya sangat mudah, kerana saya memang berniat untuk memberi sambil bersahabat. Wallahi :)

1) Tempoh kempen: 18 Ogos 2014- 31 Ogos 2014 ( jam 12 tengah malam)
2) Follow blog Dari Diri Dhiya dan nyatakan anda follower yang ke berapa
3) Post kan entri ini (copy and paste) sahaja di blog anda
4) Ajak rakan-rakan pembaca blog anda untuk menyertainya
5) Tinggalkan link entri tersebut di ruangan komen entri ini
6) Pemenang akan dipilih secara rawak menggunakan random.org
7) Ada 7 pemenang bertuah akan dipilih! 7 tau!

Klik dan jemput ke blog Dari Diri Dhiya
Klik dan jemput ke blog Dari Diri Dhiya
Pengumuman pemenang akan dibuat pada minggu pertama September 2014 bersempena dengan edisi istimewa entri terbaik bulan tersebut.

Pengeposan hadiah adalah secepat mungkin, sebaik mendapat maklumat dari pemenang :)

*Saya perlukan 15 penyertaan (atau lebih) Jika tiada sambutan, GA ini secara automatik akan terbatal.

Saya mengharapkan sokongan dan penyertaan anda :)
Salam sayang,
Dhiya

Harap-harap aku dapatlah salah satu hadiah dari Korea tu :))

Sekian, terima kasih :)

2 comments:

:: Dhiya :: said...

terima kasih :)
Baru dpt review. Happy blogging :)

Syaz Harzays Minme said...

gud luck ... singgah dr GA yg sama:)

http://syazdanny2329.blogspot.com/2014/08/dhiyas-first-giveaway.html